Family

De foto boven is de dag voor het storten van het beton. A vond het zo zielig dat de kikker onder het beton zou verdwijnen dat ze hem wel met de hand wilde oppakken.

Deze week was M over gekomen uit Arnhem. Hij heeft geholpen om de Stepoc blokken van de parkeerplaats naar de Kuip te brengen. We hebben de derde rij Stepoc blokken in de Kuip geplaatst. De spieren kraakten maar hij heeft het gedaan. Het truitje is van tia Y.

Dit weekend bezoek uit Wageningen. Via pallets, de steiger en een keukentrap is de directeur in het zwembad afgedaald. Het hele bad is goedgekeurd, hij was onder de indruk van de trap. De volgende keer gaan we erin met een grote duik.

Nadat het bad is opgewarmd via solar lamellen en de cv, had A op 1 mei de primeur om het bad in te wijden. Op vrijdagmorgen werd met een korte aanloop het bad ingewijd!

Zwembad de Kuip

Onderwerpen

Op deze pagina wat foto`s en avonturen die we meemaken tijdens de bouw.

Epke Zonderland

In de tuin kom je af en toe een kikker tegen waarvan op een gegeven moment een hele familie snachts in de bak was gesprongen. Er liepen twee grote kikkers rond en wat kleintjes. Nu zijn we niet echte helden, dus een kikker oppakken zat er niet in. In het begin deden we het met een veger en een emmer, wat niet meer zo goed gaat als eenmaal de bewapeningsnetten in de bak liggen.

Maar het was lastig om het beest te pakken te krijgen. Het beestje sprong om te vluchten, kwam met zijn kop tegen de ijzers en tuimelde weer naar beneden. Na een paar minuten en wat valpartijen nam de kikker een nieuwe sprong en landde op zijn oksels aan het bovenste net. Door het gewicht zakte het iets naar beneden maar bleef hangen aan zijn voorpoten aan het bovenste net. We vonden het net Epke Zonderland, de kikker hing een seconde of wat doodstil aan de rekstok. A gilde het uit, hield haar hand onder zn kont en de kikker liet los en verdween in de emmer. We hebben Epke daarna in de wei naast het huis weer vrijgelaten.

M heeft Powerrr

Family Ties

We zijn net klaar met het beton storten als er bezoek arriveert. C, R en Y houden een oogje in het zeil of het bad wel goed wordt gekuist. Dat gaat ze prima af.

De directeur op inspectie

De eerste duik

Copyright © All Rights Reserved